Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Lindbak, avd Molde
Lindbak, avd MoldeFirma beskrivelse

I over 100 år har Lindbak drevet forretningsvirksomhet. I 1908 startet Anton Lindbak assortert landhandel på Fosen-halvøya, nord-vest for Trondheim. Her drev han sammen med sin kone Olea kjøp og salg av sild og fisk, og etter hvert butikk med mat og andre varer til bygdefolket i Skjøra. Butikken drev han frem til 1962.

I 1958 startet hans sønn Agnar, i kompaniskap med sin far, kontormaskinvirksomhet fra sentrum av Trondheim. Det ble starten på det som i dag er LindbakGruppen.

LindbakGruppen er Norges ledende familieeide aktør innen kontorteknologi, kontormøbler og IT-systemer. Vi er til sammen nærmere 300 medarbeidere med en omsetning i 2015 på om lag 650 millioner kroner. Hovedkontoret er i Trondheim, det er 17 kontorer rundt om i landet og virksomheten har et datterselskap i Gøteborg i Sverige.

Det er i hovedsak to forretningsdivisjoner i konsernet: kontorteknologi og kontormøbler gjennom selskapene i Lindbak Office Solutions (LOS), og programutvikling, implementering  og drift av butikkdatasystemer gjennom Lindbak Retail Systems (LRS). På alle våre forretningsområder er vi blant landets ledende.

I Lindbak er vårt slagord WE MAKE IT WORK. AT WORK. Det signaliserer at det er ikke produktene I seg selv som er viktige, det er effekten av det vi leverer som betyr noe. Eller sagt på en annen måte: det er en god dag i Lindbak når vi skaper verdier for våre kunder.

Våre rådgivere og selgere skal sørge for at de produktene og tjenestene vi leverer faktisk fungerer og gjør nytten slik det var tenkt, uansett om det er en møbelleveranse, en butikkdatainstallasjon eller et kontorteknologiprodukt. Av og til hender det at det ikke ble slik vi forutsatte – feil kan skje – men da skal en Lindbak-kunde vite at vi tar ansvar og MAKE IT WORK.

I Lindbak har vi en klar filosofi om at det er summen av den enkelte medarbeiders gode prestasjon som bringer oss fremover. Vi forsøker å legge til rette for at så mange beslutninger som mulig blir tatt av alle dem som har den daglige kundekontakten, dem som er tettest på situasjonen. Alle har fått beskjed om at «er du i tvil om hva du skal gjøre, så ta den beslutningen du selv som kunde vil ha ønsket». Det tror vi er best for våre kunder og vi er sikre på at det er utviklende for våre medarbeidere.

En Lindbak-medarbeider skal være Kundefokusert, Engasjert og Nyskapende. Det har vi lovt gjennom våre verdier. Verdiene signaliserer hvilke holdninger vi skal ha og hvilken innstilling til arbeidet vi skal kjennetegnes av. Kompetente personer med de rette holdningene er alltid velkommen til Lindbak!

Tore Lindbak
Adm. direktør
LindbakGruppen AS

Organisasjonsnummer:: 985281823.2
Firmanavn: Lindbak, avd Molde
Land: Norge
Telefon: 71 20 54 00
Adresse: Oscar Hanssenvei 1-3
Sted: Molde

Kontakt Firma

Firmanavn: Lindbak, avd Molde

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma