Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Tofte Gjenvinning AS
Tofte Gjenvinning ASFirma beskrivelse

Tofte Gjenvinning A/S – mottar, bearbeider og videresender ca 10 000 tonn jern og metaller. Dette går til omsmelting, gjenbruk eller videre foredling.
 

Tofte Gjenvinning A/S har som målsetting å være markedsleder innen metall gjenvinning i Møre og Romsdal samt levere råstoff til industrien. Vår erfaring innen miljø skal gjøre oss til en foretrukket partner med vår miljømessige beliggenhet mht. naboer etc. og en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi skal med vår miljøkompetanse se til at dette foregår på en miljømessig riktig måte.
Våre kunder skal få forståelsen av at deres overskudd av metaller blir behandlet optimalt med tanke på forurensning og bruk av naturressurser. Tofte Gjenvinning A/S skal hele tiden jobbe for miljøforbedringer og hele tiden være oppdaterte på de lover og forskrifter som er og som kommer og rette oss etter disse. Produkter eller annet som viser seg å være miljøskadelige, og som er kommet oss i hende, skal behandles og håndteres på en miljøriktig måte, enten ved sluttbehandling eller deponi.
Tofte Gjenvinning A/S er sertifisert NS-EN ISO 9001:2000 og NS-EN ISO 14001:2004

 

                                       VI HAR STÅLKONTROLL!

 

Organisasjonsnummer:: 939157425
Firmanavn: Tofte Gjenvinning AS
Firma e-post: post@tofte-gjenvinning.no
Land: Norge
Telefon: 71 20 30 90
Adresse: Årøsetervegen 53,

Kontakt Firma

Firmanavn: Tofte Gjenvinning AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma