Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Fuktservice AS
Fuktservice ASFirma beskrivelse

Om EPS

Med EPS fuktfjerningssystem kan du nå omskape en rå og fuktig kjeller til en sunn og trivelig bolig. Etter kort tid merker du forskjell på inneklimaet. Kjellerlukten Skisse av EPS-systemetforsvinner, og luften blir lettere og friskere å puste i. Muren blir lysere, mørke vannpartier forsvinner. Sopp og salter ramler ned. Klær kan igjen oppbevares, og kjelleren kan tas i bruk som kjellerstue, soverom, eller som utleiebolig med skattefrie inntektsmuligheter.

Kort oppsummert gir EPS disse fordelene:

Fjerner fukt med svakstrøm
Typisk strømforbruk på 5W
Erstatter ny drenering
Ingen graving nødvendig
Øker husets verdi
Garanterer tørr kjeller

 

EPS Metoden

EPS (Elektro Puls System) er basert på et sinnrikt system av elektriske impulser som lader vannet i muren med positive ioner. Det positive vannet ledes mot den negative elektroden til jord, slik at vannet presses ut av hele muren. De positive ionene hindrer også vannet i å trenge inn i muren.
Systemet er unikt. Det finnes ikke andre metoder i dag, som kan vise til slike resultater.


Sparer miljø og energi

EPS fuktfjerningssystem har ingen negative bivirkninger eller effekter på miljøet, da det ikke anvendes kjemikalier. Ingen utvendig graving som kan skade hage, fortau, trapper, etc. Bolig med rå og fuktig kjeller krever mye energi til oppvarming, fordi fuktig luft krever mer oppvarming enn tørr luft. Samtidig er det gulvkaldt. Med tørr kjeller, minsker problemet vesentlig.

Bruksområder

EPS fuktfjerningssystem kan brukes overalt hvor fuktskader har oppstått. F. Eks. i Leca, betong, tegl, lettbetong, steinmurer og lignende. Det har ikke noen betydning hvor mye vann som er utenfor muren. Vi har tørket søyler som står i vann, for eksempel i havnebassenger.

EPS-systemet kan monteres raskt og enkelt i kjellere, fabrikker og lagerlokaler uten store forberedelser. Systemet kan monteres som et skjult anlegg, da elektrodene og ledningene kan slisses inn i muren og pusses over.

Driftkostnader 
Driftskostnadene er minimale, ettersom vi kun bruker svakstrøm. For eksempel, vil en bolig på ca. 100 kvadrat meter ha en strømforbruk på maks 5 W.

Organisasjonsnummer:: 991434313.2
Firmanavn: Fuktservice AS
Firma e-post: post@fuktservice.no
Land: Norge
Mobil: 94100640
Telefon: 94100640
Adresse: Lihauggata 8B
Sted: Ålesund

Kontakt Firma

Firmanavn: Fuktservice AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma