Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Arkeoplan AS
Arkeoplan ASFirma beskrivelse

Vi i Arkeoplan er spesialister på foliering og bilfoliering, frosting av kontorlandskap, fasadeskilt, samt skilt / dekor til kultur- og naturinformasjon og tilrettelegging av friområder. Våre skilt, Turbok-kassa og flere andre produkter er utviklet av oss. Vår bakgrunn og erfaring er din sikkerhet for gode produkter.

Arkeoplan har utviklet ulike typer standardiserte skilt til mange formål. Felles for disse er enkel, upretensiøs form, spesielt utformet med tanke på presentasjon i friluft. Vi har levert skilt til værharde steder over hele landet. Vi har skilt i ren aluminiumsutførelse som Arkeo-skilt, eller skilt der glass utgjør en viktig del av skiltet som Visjon og Libelle. Vi leverer også Oppslagstavler, Pilskilt, Småskilt og Trepiler. Til oppsetting av de ulike skilttypene er det utviklet monteringsmateriell. Du kan også finne TIPS og ideer vedrørende kjøp og montasje av skilt.

Turbok-kassa er en høykvalitets turmålkasse i solid aluminium produsert for å tåle værharde omgivelser på høyfjellet. Svært populær - finnes på fjelltopper og turmål omkring i hele landet.

Vi kjører ut print i høykvalitet for utebruk. Vi bruker 3M folie som har en god kvalitet og som gir lengre holdbarhet. Print monteres på glass eller aluminium. Ønsker du bilder på lerret, så har vi også det. Arkeoplan har bildedatabase til kunstdekorasjon på vegger.

   

Organisasjonsnummer:: 989397478
Firmanavn: Arkeoplan AS
Firma e-post: post@arkeoplan.no
Land: Norge
Telefon: 71 25 48 70
Adresse: Fannestrandvegen 76,
Sted: Molde

Åpningstider

Åpningstider: Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 16:00

Kontakt Firma

Firmanavn: Arkeoplan AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma