Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

MERK AS
MERK ASFirma beskrivelse

Et godt innemiljø vil være viktig for utviklingen av god helse.
Vær derfor oppmerksom på kilder som fører til dårlig innemiljø og begrens disse. Feilaktig bruk av boligen kan være en viktig årsak til at inneklimaet forværrer seg – ellers kan ubevisste valg før byggingen redusere kvaliteten på boligen din.


Avgassing fra bygningsmaterialer, lim, sparkel, maling, teppegulv, tekstiler, plast, etc. kan avgi mange komponenter til inneluften. Utendørs luftforurensning fra trafi kk, industri og pollen kan føre til problemer over tid. Radongasser fra byggegrunn kan føre til stråledoser til lungene. Støyproblemer fra trafi kk (bil, tog, fl y) gir dårlig innemiljø og krever lyddemping. Vår anbefaling er at du setter deg godt inn i ytre og indre faktorer som påvirker innemiljø og bokvalitet, slik at du tar bevisste valg.

Vårt mål er å oppnå varige kundeforhold og å tilby våre kunder kvalitet. Respekt for fagområdet, trivsel, sosiale aktiviteter og personlige utviklingsmuligheter er faktorer vi legger spesiell vekt på for våre ansatte. Vi ønsker å gi våre kunder god hjelp og oversikt over ansvarsforhold, fremdrift og pris i byggefasen.


Det legges vekt på at våre kunder kjenner til hvilke rettigheter som gjelder i Håndverkstjenesteloven og Bustadoppføringslova før noe avtales med oss. Standardkontrakter (NBR-blanketter) brukes for å skape sikkerhet og trygghet ved byggeoppdrag av en viss størrelse.

Som entrepenør kan vi påta oss ansvaret for hele jobben, slik at du som kunde kan henvende deg til oss ved spørsmål vedrørende avtalen, koordinering, fremdrift eller regninger. Vi organiserer våre prosjekter slik at våre kunder kan henvende seg til en faglig ansvarlig (byggmester) og en byggeplassansvarlig (bas). Vi forholder oss til faste underleverandører og samarbeidspartnere; dette gjelder bl.a. arkitekt, utgraver/planerer, murer, maler, fl islegger, rørlegger, tømrer, elektriker og VVS-ingeniør. Vi stiller krav til at arbeidet utføres med ønsket kvalitet. Firmaet har sentral godkjenning – som bidrar til forenkelt saksbehandling hos kommunen. Reklamasjoner blir behandlet seriøst og fulgt opp av ledelsen.

 

Bokvalitet Pluss - vårt nye designprogram
Vi vil gi deg litt ekstra, en bonus, et pluss. Ja, faktisk vil vi gi deg et stort pluss. Derfor har vi kalt det nye designprogrammet vårt for Bokvalitet Pluss.

 

 

 


Prosjekter                      Nordbohus                      Ledige stillinger
         
Organisasjonsnummer:: 992675497
Firmanavn: MERK AS
Firma e-post: post@merkbygg.no
Land: Norge
Mobil: 982 24 872
Telefon: 90 66 92 06
Adresse: Postvegen 2
Sted: Ålesund

Kontakt Firma

Firmanavn: MERK AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma