Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Harang & Håndlykken AS
Harang & Håndlykken ASFirma beskrivelse

 

 

HARANG & HÅNDLYKKEN AS
SERIØST BYGGEFIRMA I ÅLESUND

Harang & Håndlykken AS har spesialisert seg innen snekker- og tømrerarbeid, samt bygg og anlegg. Vi er et sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven. Vårt virke er hovedsakelig i Ålesund og omegn.

Harang og Håndlykken ble etablert høsten 2016 av Ole Bjørn Harang, nå pensjonert politimann, og Hans Mikal Harang og Torfinn Håndlykken, begge med over 30 års erfaring som snekkere. Firmaet har nå syv ansatte, seks håndverkere og én i administrasjonen.

Vi bestreber oss på å være en seriøs og pålitelig aktør som forbindes med trygghet og sikkerhet. Derfor kan alle oppdragsgivere og samarbeidspartnere til enhver tid forvente ordnede forhold. Vi dokumenterer alt vi gjør og følger alltid lovverket. Grundig dokumentasjon gir kundene våre en ekstra trygghet med tanke på garanti og forsikring. Alle oppdrag kontraktfestes. De angir rettigheter og plikter og er en fordel for alle. Kontraktene mellom oss og kunder er basert på gjeldende lover og regler. Ved større prosjekter kontakter vi andre håndverkere dersom vi mangler den nødvendige kompetansen. Vi har et stort lokalt kontaktnett med pålitelige og seriøse håndverkere innen andre bransjer slik som blikkenslagere og murere.

 post@treh.no     Tlf. 475 14 447 http://www.treh.no/

Organisasjonsnummer:: 917763127
Firmanavn: Harang & Håndlykken AS
Telefon: 475 14 447
Adresse: Urabakken 17
Sted: Ålesund

Kontakt Firma

Firmanavn: Harang & Håndlykken AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma