Nordvestguiden

×

Endre sted
eller Bla steder

Generelt

Sunnmøre MR-klinikk AS
Sunnmøre MR-klinikk ASFirma beskrivelse

Sunnmøre MR-klinikk tilbyr bildediagnostiske undersøkelser ved hjelp av magnettomografi (MR eller MRI) og ultralyd. Klinikken startet opp sin virksomhet 1. april 2003 og hadde da som mål å bli landets ledende private leverandør av MR tjenester. I dag tilbyr vi alle de vanligste MR undersøkelsene:

(hode, rygg, indre organer, ledd og blodårer). I tillegg utfører vi avanserte hjerteundersøkelser, samt at vi er alene som privat tilbyder å utføre MR undersøkelser av bryst og prostata.

Som pasient skal du vite at i tillegg til de offentlige tilbudene finnes også en rekke bildediagnostiske tilbud hos private aktører som normalt har kortere ventetider enn de offentlige tilbyderne. Sunnmøre MR-klinikk har tradisjonelt hatt Møre og Romsdals korteste ventetid til MR.

Pasientene blir henvist til oss fra primærhelsetjenesten, men også legespesialister, kiropraktorer og tannleger kan henvise til Sunnmøre MR-klinikk. For ultralyd trenger man ikke en slik henvisning. Pasientene blir henvist til oss fra primærhelsetjenesten, men også legespesialister, kiropraktorer og tannleger kan henvise til Sunnmøre MR-klinikk. For ultralyd trenger man ikke en slik henvisning.

KONTAKT OSS

 

 Vi utfører også beintetthetsmåling.

Organisasjonsnummer:: 881165392
Firmanavn: Sunnmøre MR-klinikk AS
Telefon: 70153690
Adresse: Langelandsveien 15
Sted: Ålesund

Kontakt Firma

Firmanavn: Sunnmøre MR-klinikk AS

Send forespørsel til Firma


Kort beskrivelse om skjema

Sikkerhet

captchaVennligst legg inn bokstavene du ser på bildet.
Klikk på bildet for å tegne.


Denne skjema tilgjengelig til alle firma